Vorige pagina

Let op: het is momenteel tijdelijk niet mogelijk om kinderfeestjes in de Hortus te boeken. Voor vragen kunt u terecht op het e-mailadres hortus@hortus.leidenuniv.nl.
 

Verjaardagsfeestjes in de Hortus

Ben jij binnenkort jarig en wil je een bijzonder feestje geven? Kom dan gezellig naar de Hortus! De Hortusmedewerker vertelt je in een anderhalf uur alles over de krachten van planten of spannende vleesetende planten. Indien gewenst staat er hierna ook nog een verjaardagstafel voor je klaar waaraan je met je vrienden en vriendinnen feest kunt vieren en kunt slurpen en smullen van lekkere ranja en taart.

Er zijn twee varianten van het feestje. Wilt u iets op maat, neem dan contact op. 

Verjaardagsfeestje Botanic Guardian

Na dit feest ben je een superheld! En vorm je samen met je vrienden en vriendinnen een superhelden team!

Op deze geheime missie leer je de krachten van planten en jezelf kennen.
Er zijn slimme planten die met plakkracht dieren vangen. Of zichzelf verdedigen met grote stekels. Als je snel kan groeien, dan ben je zo de grootste en sterkste van allemaal.

Durf jij de uitdaging aan? Dan ben je een echte Botanic Guardian!
Ga mee op avontuur in de jungle en tuin van de Hortus.

Verjaardagsfeestje Vleesetende planten

We nemen je mee in een griezelverhaal van een zeer hongerige Vleesetende Plant. Ga zelf op onderzoek uit naar wat deze plant allemaal lust. Lust het ook jarige kinderen? Test je kennis met de quiz door de jungle kassen van de Hortus. Aan het einde krijg je een eigen knutselkleurplaat mee naar huis en kun je de Vleesetende Plant een maaltijd voeren die jij lekker vindt.

Belangrijk

  • ​Tot 8 deelnemers incl. 2 begeleiders: €124,00 (prijs is excl. ranja en/of taart).
  • Ranja: €1,60 p.p.
  • Taart: €20,60 per taart (8-12 personen)
  • Maximaal aantal deelnemers: 12
  • Leeftijd: 6-11 jaar
  • Extra deelnemer: €3.00 p.p.
  • Extra begeleider: €7,50 p.p./museumkaart geldig
  • Duur: circa 1,5 uur / circa 2 uur inclusief ranja en/of taart (waarvan 1,5 uur begeleid door medewerker Hortus)

Reserveren

Klik hier voor het reserveren van een verjaardagsfeestje Botanic Guardian
Klik hier voor het reserveren van een verjaardagsfeestje Vleesetende Planten

De kinderfeesten zijn te reserveren op de volgende tijden:

  • in de ‘Zomerperiode’ (van 1 april t/m 31 oktober): op woensdag en vrijdag om 13:00 en 15:00 uur en zaterdag en zondag om 11:00, 13:00 en 15:00 uur;
  • In de ‘Winterperiode’ (van 1 november t/m 31 maart): op woensdag en vrijdag om 13:00 uur en zaterdag en zondag om 10:00 en 13:00 uur.

Persoonlijke Greetz uitnodiging sturen?

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit met een speciaal ontworpen uitnodiging. Extra persoonlijk door een zelf toe te voegen foto.
- kaart 1
- kaart 2


Wat was het feestje leuk, afgelopen zondag. Gonny heeft een prachtig talent: kinderen boeien vanaf de eerste minuut. Wij vonden het schitterend om te zien hoe de kinderen meteen als groep begonnen aan de leuke en grappige opdrachten. Ze hadden lol, kregen allemaal de juiste aandacht en vonden het interessant om iets te leren over de planten, vlinders en wandelende blaadjes. De actieve buitenspelletjes vielen in goede aarde, een leuke afwisseling, op het juiste moment. Na de taart en limonade, stormden alle kinderen enthousiast naar buiten. Kletsend over hun leuke middag. Dank jullie wel voor de prima organisatie. En natuurlijk een extra compliment voor Gonny. Ik vertel iedereen die het ook maar een klein beetje wil horen hoe leuk een kinderfeestje bij de Hortus is.”
Linda Pasqual-van der Landen

“We organized the birthday of my daughter on Saturday 9th of September from 14:00 to 15:30. The guide was wonderful for the kids, she was enthusiastic, answered to their questions, had fun with them while being able to quiet the group when needed.”
Anonymous

"Wij hebben een hele leuke middag gehad met 10 5- en 6-jarigen. Voor de kinderen echt een groot succes! Heel veel dank voor een fijn kinderfeestje"
Jenny Mackay

Bij ons leer je de wereld kennen