Vorige pagina

Wandelen is door corona populairder dan ooit. Nu de Hortus eindelijk weer de deuren mag openen, nodigen we u graag uit voor een zomeravondwandeling.

Deze zomer kunt u op woensdagavonden, van 18.00-21.00 uur, genieten van de tuin in avondsfeer én van groene en gezonde activiteiten. Het Hortus Grand Cafe serveert iedere woensdagavond een lekkere daghap. Doet u mee met onze #wandelwoensdag?

Het kleinschalige programma bestaat uit eenmalige, zoals een lezing over watermanagement in je tuin, en terugkerende activiteiten, bijv. een yoga- of meditatieles. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf door de tuin te wandelen en te genieten van avondbloeiers.

Programma

Daghap 23 juni 
Vegetarische penne pasta met geroosterde groene asperges en courgette, zongedroogde tomaten, zwarte olijven, rucola en geschaafde parmezaanse kaas. Om het gerecht af te maken is het geheel omlijst met basilicum olie van basilicum uit eigen tuin. €13.75

Het terras van het Hortus Grand Cafe is geopend tot 20.00 uur. Het is ook mogelijk om broodjes, soepen en salades van de kaart te bestellen.
We adviseren u om vooraf te reserveren. Liever de tuin in? Reserveer dan een picknick.

Vleesetende plantenshop
18.00-21.00 uur.
De mensen van de Carnivora werkgroep voor Vleesetende Planten vertellen je alle ins en outs over vleesetende planten. Durf jij een vleesetende plant voor thuis aan te schaffen?

Wieteke Opmeer
18.00-21.00 uur.
Wieteke is kunstenares en eco designer. Speciaal voor de Hortus bracht zij een boekje uit met groene inspiratie voor uitdagende momenten. Haal het boekje deze woensdagavond gratis bij haar op en neus lekker rond bij haar verkooptafel. Ze maakt prachtige illustraties.

Volgende woensdagavond (30-6): yoga en diverse workshops. Bekijk het programma hier.

Bij ons leer je de wereld kennen