Vorige pagina

Wandelen is door corona populairder dan ooit. Nu de Hortus eindelijk weer de deuren mag openen, nodigen we u graag uit voor een zomeravondwandeling.

Deze zomer kunt u op woensdagavonden, van 18.00-21.00 uur, genieten van de tuin in avondsfeer én van groene en gezonde activiteiten. Het Hortus Grand Cafe serveert iedere woensdagavond een lekkere daghap. Doet u mee met onze #wandelwoensdag?

Het kleinschalige programma bestaat uit eenmalige, zoals een lezing over watermanagement in je tuin, en terugkerende activiteiten, bijv. een yoga- of meditatieles. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf door de tuin te wandelen en te genieten van avondbloeiers.

Programma

Daghap 7 juli
Nasi met op oosterse gebakken en gemarineerde kippendijen. Onze HomeMade® pindasaus met gefrituurde uitjes, atjar en chips van de cassave wortel mogen hier zeker niet ontbreken. En een salade van zoetzure komkommer. €13.75

Het terras van het Hortus Grand Cafe is geopend tot 20.00 uur. Het is ook mogelijk om broodjes, soepen en salades van de kaart te bestellen.
We adviseren u om vooraf te reserveren. Liever de tuin in? Reserveer dan een picknick.

Meditatie
18.00-19.00 uur. Inschrijven is noodzakelijk.
Beleef de Hortus deze zomer op unieke wijze. Ervaar hoe de natuur kan helpen om dichter bij de ware natuur te leven. Maak kennis met verschillende meditatietechnieken die voor meer balans, aarding en plezier zorgen. De meditatielessen worden gegeven door Manasvi.

Rustgevende muziek (guzheng) van Maaike de Wijs
19.00-20.00 uur.
Een voorproefje beluistert u hier. Met dank aan Studio Artichoque.

Fotoshoot baby op het blad
19.00-21.00 uur. Inschrijven is noodzakelijk.
Groene vakman Theo Teske heeft ook dit jaar de Victoria amazonica weer opgekweekt. Als de bladeren van de reuzenwaterlelie weer groot genoeg zijn, fotograferen we graag de allerjongsten op het blad. Reserveer alvast een plekje voor uw (klein)kind. De activiteit is geschikt voor kindjes tot zes maanden.

Bij ons leer je de wereld kennen