Vorige pagina

De Hortus heeft verschillende locaties die bijzonder geschikt zijn voor kleinere congressen of symposia. In de monumentale Oranjerie kunnen gezelschappen tot ongeveer honderd deelnemers plaatsvinden. Voor kleinere groepen staat de Tuinkamer ter beschikking waar lezingen tot ongeveer vijftig personen gefaciliteerd kunnen worden.

Congressen

Arrangementen

Dankzij de inhuis catering van de Hortus kunt u uw dag helemaal zelf samenstellen. Natuurlijk wilt u koffie en thee, maar heeft u meer behoefte aan een lunchbuffet, een high tea om 16.00 uur, of een borrel op het terras voor de monumentale Oranjerie na afloop? Geen enkel punt. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in een pauze een rondleiding te boeken door de tropische kassen en de verschillende delen van de tuin. De perfecte manier om even te ontspannen tussendoor. Neem voor alle mogelijkheden contact op met de salesafdeling. 

Wilt u uw dag afsluiten met een congresdiner in de Hortus? De Oranjerie kan groepen faciliteren tot 250 personen. Ook als uw congres elders plaatsvindt ben u natuurlijk van harte welkom. Neem contact op met de sales afdeling voor alle mogelijkheden. 

informeer naar de mogelijkheden

Impressies

Bij ons leer je de wereld kennen