Trouwen in de Hortus

Trouwen in de Hortus

Omgeven door weelderige bloemen, eeuwenoude bomen, Tropische Kassen en water is de Hortus botanicus een prachtige plek voor jullie speciale dag. Of het nu gaat om de ceremonie, een receptie, het diner, de feestavond of de gehele dag: de Hortus biedt alle mogelijkheden in een paradijselijke omgeving. 

Bekijk de huwelijksbrochure

Officiële trouwlocatie

Officiële trouwlocatie

De monumentale 18e-eeuwse Oranjerie is een zeer geliefde locatie voor bruiloften. De indeling van het gebouw biedt uiteenlopende mogelijkheden. Je kunt genieten van de tuin en bent tegelijk onafhankelijk van het weer. Het is ook mogelijk met een sloep aan te meren aan onze privésteiger gelegen aan de Oude Sterrewacht. Ook kun je je programma aanvullen met een rondleiding door de tuin of een workshop. De Oranjerie is beschikbaar van april tot oktober. In de winter wordt de Oranjerie gebruikt voor het overwinteren van de kuipplanten. 

Officiële trouwlocatie

Duurzaam genieten

Duurzaam genieten

Onze cateraar staat klaar om jullie receptie of diner tot in de puntjes te verzorgen. Het menu is samengesteld op basis van seizoensproducten van Nederlandse bodem en gezonde voeding. Uiteraard maakt de chef gebruik van kruiden en specerijen die je tegenkomt in onze tuinen en kassen.

Door je bruiloft te organiseren in de Hortus botanicus Leiden draag je bij aan het behoud van de Hortus. De vergoeding die je betaalt voor het gebruik van de ruimtes wordt besteed aan onderhoud en verbetering van de tuinen. 

Duurzaam genieten

Bruidsfoto's

Bruidsfoto's

Hebben jullie interesse in het maken van een trouwrapportage? Neem dan contact met ons op via hortus@hortus.leidenuniv.nl of telefonisch op 071 5 27 51 44. Trouwfotografie mag alleen binnen openingstijden plaatsvinden. Er zijn geen kosten aan verbonden, behalve de reguliere entreeprijzen.

Spelregels fotografie
Bruidsfoto's

Contactformulier

Meer weten?

We ontvangen jullie graag in de Hortus om de mogelijkheden persoonlijk met jullie te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat te maken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Bekijk de huwelijksbrochure
Meer weten?

Kies een taal