Vorige pagina

De Hortus botanicus Leiden vormt de ideale trouwlocatie.

Trouwen in de Hortus

Officiële trouwlocatie

Trouwen in de oudste botanische tuin van Nederland; midden in het groen én midden in het historische centrum van Leiden? In de Hortus botanicus is het mogelijk. Omgeven door weelderige bloemen en bijzondere bomen kunt u elkaar het ja-woord geven in de monumentale 18de eeuwse Oranjerie. Voor een receptie, borrel of feest staat de volledige tuin ter beschikking.  

Receptie en diner

De cateraar van de Hortus staat voor u klaar om uw diner of receptie, borrel of feest tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu een sitdown luxe diner wilt voor familie en intimi, of een buffet voor al uw gasten plus aanhang, het is allemaal mogelijk. Neem voor alle mogelijkheden contact op met de salesafdeling. Zij helpen u graag verder. Wilt u een keer komen kijken naar de Oranjerie en de tuinen? Ook dan bent u van harte welkom. 

Trouwreportages 

De Hortus is een geliefde plek om te trouwen of bruidsfoto’s te maken. Bruiloftshoots zonder verhuurreservering kunnen dagelijks georganiseerd worden van 10.00-12.00 uur en van 14.00-18.00 uur. Stel ons vóóraf op de hoogte van uw komst via hortus@hortus.leidenuniv.nl of telefonisch op 071 5275144. Een van onze medewerkers komt zo nu en dan langs om te kijken of alles rondom de fotoshoot goed verloopt. Niet meer dan twee bruidsparen tegelijkertijd. De spelregels rondom het maken van bruidsfoto's vindt u hier

Kosten: entreeprijs per persoon (met Museumkaart gratis toegang). Tijd: binnen openingstijden (zomer: ma t/m vr van 10.00-18.00 uur en winter: di t/m vr van 10.00-16.00 uur - geldig tot 1 september 2020). 

Let op: het is niet mogelijk om tijdens trouwreportages uw auto op het Hortusterrein te parkeren. Parkeren is mogelijk aan het Rapenburg of in één van de dichtbij zijnde parkeergarages. Meer informatie over parkeermogelijkheden vindt u hier.

Beschikbaarheid opvragen

Impressies

Bij ons leer je de wereld kennen