Vorige pagina

De Hortus botanicus Leiden vormt de ideale trouwlocatie.

Trouwen in de Hortus
Trouwen in de Hortus

Officiële trouwlocatie

Trouwen in de oudste botanische tuin van Nederland; midden in het groen én midden in het historische centrum van Leiden? In de Hortus botanicus is het mogelijk. Omgeven door weelderige bloemen en bijzondere bomen kunt u elkaar het ja-woord geven in de monumentale 18de eeuwse Oranjerie. Voor een receptie, borrel of feest staat de volledige tuin ter beschikking.  

Receptie en diner

De cateraar van de Hortus staat voor u klaar om uw diner of receptie, borrel of feest tot in de puntjes te verzorgen. Of u nu een sitdown luxe diner wilt voor familie en intimi, of een buffet voor al uw gasten plus aanhang, het is allemaal mogelijk. Neem voor alle mogelijkheden contact op met de salesafdeling. Zij helpen u graag verder. Wilt u een keer komen kijken naar de Oranjerie en de tuinen? Ook dan bent u van harte welkom. 

Trouwreportages 

De Hortus wordt ook regelmatig gebruikt als decor voor fotoshoots voor bruiloften. Wilt u foto's maken in de Hortus, dan hoeft u alleen entree te betalen bij de kassa. Er zijn geen extra kosten aan de shoots verbonden. Wel wordt van u verwacht dat u de huisregels in acht neemt. Mocht u speciale wensen hebben, neem dan contact op met de Hortus botanicus.

Het is niet mogelijk om tijdens trouwreportages uw auto op het Hortusterrein te parkeren. Parkeren is mogelijk aan het Rapenburg of in één van de dichtbij zijnde parkeergarages. Meer informatie over parkeermogelijkheden vindt u hier.

 

Beschikbaarheid opvragen

Bekijk de Oranjerie

Impressies

Bij ons leer je de wereld kennen