Vacatures en stages

Vacatures en stages

Werken in de Hortus botanicus Leiden betekent werken op de allermooiste plek van Leiden en omgeving. Een inspirerende omgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. Als levend plantenmuseum en onderdeel van de Universiteit Leiden speelt de Hortus zowel op cultureel als wetenschappelijk gebied een belangrijke rol. In de tuinen en kassen van ongeveer 3 hectare ontvangt de Hortus jaarlijks zo’n 180.000 bezoekers. Van toeristen en Museumkaarthouders, tot verhuurklanten en onderzoekers.

Stage lopen

Stage lopen

Bij ons zijn verschillende mogelijkheden voor het lopen van een stage. 

Ben je student biologie en heb je interesse in een onderzoeks- of praktijkstage? Mail dan je cv en motivatie (inclusief stageduur en eisen van je opleiding) naar hortus@hortus.leidenuniv.nl.

Studenten van de Reinwardt Academie, studenten pedagogiek, lerarenopleiding kunst en cultuur of aanverwante opleidingen kunnen voor een stage op de educatieafdeling contact opnemen met Hanneke Jelles via j.d.jelles@hortus.leidenuniv.nl

Voor een meeloopstage op de afdeling Communicatie kun je mailen naar communicatie@hortus.leidenuniv.nl.

Ben je een mbo-, hbo-, of wo-student en staat jouw geprefereerde afdeling of stagevorm er niet bij? Stuur een mail naar hortus@hortus.leidenuniv.nl om de opties te bespreken. 

Stage lopen

Kies een taal