Zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok

Houd jij van koken met lokale en natuurlijke ingrediënten? En ben je op zoek naar een volgende stap bij een bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan nu!

Een fantastische locatie
Omgeven door weelderige bloemen en eeuwenoude bomen is de Hortus botanicus Leiden de ideale plek voor allerlei soorten evenementen, van vergadering tot huwelijk en van high-end diner tot een feestavond. Elke dag gaan we de uitdaging aan de gasten een fantastische dag te bezorgen. De zalen en het bijbehorende Hortus Grand Café zijn onderdeel van Van der Linde Catering + Evenementen, een toonaangevende cateraar met veel spraakmakende evenementen en locaties waar wij met ons culinaire assortiment en gastvrijheid het verschil maken voor onze opdrachtgevers en de gasten.

Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend kok werk je mee in de keuken van het Hortus Grand Café en in de keuken van onze bruiloften en evenementen. Je zorgt voor een soepel werkend keukenteam waardoor kwaliteit en snelheid gegarandeerd wordt. Jullie maken gezamenlijk mooie gerechten waarbij de ingrediënten en smaken uit de Hortus centraal staan. 

  • Meewerken in een gezellig keukenteam;
  • Leidinggeven aan het keukenteam in samenwerking met de sous-chef en chef-kok;
  • Hoofdzakelijk overdag werken, met regelmatig vrije weekenden;
  • Organiseren en uitvoeren van de voorbereidende werkzaamheden;
  • Voorraadbeheer en dagelijkse bestellingen.

Dit ben jij: 

  • Je hebt een voorliefde voor koken met lokale en natuurlijke ingrediënten; 
  • Je wordt enthousiast van het werken in een groene, inspirerende omgeving; 
  • Je draait je hand niet om voor een drukke keuken; 
  • Je hebt een positieve instelling, groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail; 
  • Je hebt leidinggevende skills en kunt goed overzicht bewaren; 
  • Je werkt graag in een omgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wij zorgen voor: 

  • Een leuke werkplek met regelmatig borrels om samen successen te vieren; 
  • Een gezonde werk-privé balans, bij ons werk je nooit alleen maar avonden en weekenden; 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeien en educatie; 
  • Een FT-salaris tussen de € 2.200 en € 2.600 afhankelijk van jouw ervaring en kennis;
  • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenregeling en natuurlijk fooi.

Solliciteer nu
Stuur je sollicitatiebrief en cv naar info@hortusgrandcafe.nl. Voor vragen kun je terecht bij Wouter Steeneveld, 071 527 5084.

Kies een taal