Vorige pagina

Deze zomer kunt u op woensdagavonden, van 18.00-21.00 uur, genieten van de tuin in avondsfeer én van groene en gezonde activiteiten.

In juni, juli en augustus organiseren wij elke woensdagavond een ontspannend en verdiepend programma, met o.a. yoga, meditatielessen, lezingen en activiteiten rondom de zomertentoonstelling Groen Vakmanschap. Maak een romantische wandeling in de schemering, geniet van de geurende bloemenpracht en komt tot rust in de Leidse Hortus. Bereid u goed voor, boek uw ticket van tevoren.

De gehele programmering kunt u vinden in de agenda. Inschrijven voor activiteiten is noodzakelijk, de inschrijflinks vindt u in de respectievelijke agendaitems. Ook het terras van het café gaat op woensdagavond open voor een lekkere daghap, soep, salade of broodje van de kaart. Een hapje eten in de tuin kan ook, bel of mail het Hortus Grand Café om een picknickkrat te reserveren en deze mee te nemen in de tuin. Reserveer hier alvast een tafel en bekijk het menu.

U kunt de Hortus deze zomer ook betreden via de tweede entree bij de Sterrewacht. Zo kunt u een bezoek aan de Hortus gemakkelijk combineren met een wandeling in het Singelpark. De openingstijden van de ingang zijn: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 – 17:00 uur. Op woensdagavond is de ingang geopend tussen 18:00 en 21:00.

Wij wensen u zalige zomeravonden in de Hortus toe.

Bij ons leer je de wereld kennen